Teràpia amb monòcits

Els monòcits són cèl·lules de la sang que contribueixen al desenvolupament, reparació i equilibri dels teixits. Quan es produeix un mal en els teixits, els monòcits alliberen citocines, unes proteïnes imprescindibles per a començar el procés de regeneració d’aquests.

Per a realitzar la teràpia amb monòcits tan sols és necessari extreure una petita quantitat de sang del pacient. Després d’un sistema de filtrat s’obtenen els monòcits, que s’infiltren en les articulacions, tendons o músculs danyats.

Es tracta d’una intervenció ambulatòria, sense hospitalització, en la qual tan sols sol ser necessari aplicar anestèsia local. 

Després de la infiltració amb monòcits el pacient només necessita fer repòs relatiu durant dos o tres dies. Al cap d’aquest temps, és possible tornar a la rutina, encara que evitant esforços.

Sens dubte, un dels seus principals avantatges és que una sola infiltració és suficient per a aconseguir els resultats desitjats.

Després de la infiltració amb monòcits el pacient només necessita fer repòs relatiu durant dos o tres dies. Al cap d’aquest temps, és possible tornar a la rutina, encara que evitant esforços.

“Després de la infiltració amb monòcits el pacient només necessita fer repòs relatiu durant dos o tres dies.”

 Dr. Jordi Boluda

Quan està aconsellat el tractament amb monòcits?

La teràpia amb monòcits té múltiples aplicacions en traumatologia, ja que és una teràpia regenerativa no sols redueix el temps de recuperació després d’una intervenció, sinó que ajuda en els processos degeneratius.

És un procediment ràpid i segur que s’empra per a tractar nombroses malalties, com ara:

A més, es pot emprar com a tractament alternatiu a una intervenció quirúrgica, com la col·locació d’una pròtesi, o per a retardar l’avanç de malalties degeneratives.

Gràcies a la teràpia amb monòcits, els pacients aconsegueixen accelerar la curació dels teixits danyats o les cicatrius, però no és aquest el seu únic benefici. La infiltració amb monòcits millora la qualitat de vida perquè redueix la inflamació, minimitza el dolor i augmenta la mobilitat i funcionalitat.

Per reservar consulta amb el Dr. Boluda pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h