Orthokine

Els tractaments de medicina regenerativa a partir de cèl·lules mare del propi pacient són els més innovadors i els que millors resultats aconsegueixen amb una mínima intervenció.

Existeixen diferents tècniques de medicina regenerativa,

cadascuna d’elles indicada per a tractar determinades patologies. Orthokine és una teràpia amb la qual es tracten malalties i dolors articulars a partir de les cèl·lules mare presents en la sang del pacient.

"Orthokine és una teràpia amb la qual es tracten malalties i dolors articulars a partir de les cèl·lules mare presents en la sang del pacient."

 Dr. Jordi Boluda

En què consisteix la tècnica Orthokine?

Les cèl·lules mare tenen un alt contingut en proteïnes antiinflamatòries i factors de creixement. Mitjançant la tècnica Orthokine es processen aquestes proteïnes i s’injecten en la zona que es desitja tractar. 

Gràcies a aquesta infiltració, l'organisme accelera la regeneració natural de la zona afectada.

Es subministra a través d’injeccions sobre la zona afectada. La freqüència mitjana d’administració és una vegada per setmana durant dues o tres setmanes per a lesions de tendó, hèrnies o inflamació de l’arrel nerviosa de l’esquena.

La valoració per part de l’especialista determina el nombre d’injeccions necessari en cada patologia. Després de cada aplicació, el pacient pot fer vida normal. Tan sols és necessari un repòs relatiu de la zona tractada durant 24 hores o 48 en el cas d’esportistes.

Quines patologies es tracten amb Orthokine?

Les principals aplicacions de Orthokine són les relacionades amb el desgast de les articulacions, ben degudes a lesions o a processos degeneratius. Els esportistes i els pacients ancians són els que més es pot beneficiar d’aquesta teràpia que tracta patologies com:

Amb aquesta teràpia s’aconsegueix una gran millora en pacients amb artrosis i altres malalties i, en els processos degeneratius menys avançats, el problema pot arribar a desaparèixer per complet.

A l’ésser un tractament natural que es realitza amb cèl·lules del propi pacient, s’elimina el risc de rebuig o d’efectes secundaris. Des de les primeres setmanes, el cartílag es desinflama i deixa de produir dolor en l’articulació.

Els beneficis de la teràpia Orthokine són nombrosos, però, sens dubte, l’alleujament del dolor durant llargs períodes de temps és un dels més importants.

Els pacients recuperen la funcionalitat i la qualitat de vida. Fins i tot, Orthokine pot retardar diversos anys la necessitat d’implantar una pròtesi.

L'avantatge d’Orthokine respecte a altres tractaments és que, a més de la seva capacitat regenerativa i analgèsica, també deté la deterioració del cartílag.

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h