Dr. Jordi Boluda Mas

El Dr. Jordi Boluda Mas és un reconegut traumatòleg de primer nivell i director mèdic del Servei de Cirurgia i Traumatologia de la Clínica Corachan, a Barcelona, a més de responsable de la Unitat del Raquis i Cirurgia de Columna.

Traumatòleg i cirurgià especialitzat en espatlla i columna

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, va continuar formant-se com a metge i cirurgià als Estats Units i Itàlia, on va aprofundir en la medicina artroscòpica.

Com a especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica, ha centrat la seva labor mèdica en la subespecialitat de cirurgia d’espatlla i cirurgia de columna. El seu interès en el camp de la medicina regenerativa li ha portat a aprofundir en les seves possibilitats dins de la seva especialitat.

"Gràcies als tractaments amb medicina regenerativa, s'aconsegueixen excel·lents resultats amb menys riscos."

Dr. Jordi Boluda

Apassionat de la medicina regenerativa

Aplica amb gran èxit tractaments capdavanters en medicina regenerativa, com a infiltracions d’àcid hialurònic i col·lagen, teràpia amb monòcits i cèl·lules mare, entre altres.

Una dels principals avantatges d’aquesta mena de teràpies és que moltes d’elles són mínimament invasives, per la qual cosa no requereixen ingrés hospitalari.

Els tractaments realitzats amb anestèsia local i cirurgia ambulatòria suposen un gran avanç per als pacients. Amb tan sols uns dies de repòs i, moltes vegades, sense necessitat de rehabilitació, el postoperatori és molt menys dolorós i la recuperació molt més ràpida.

Gràcies als tractaments amb medicina regenerativa, s’aconsegueixen excel·lents resultats amb menys riscos. A més, es redueix la por i l’ansietat que aquest tipus d’operacions produïen en els pacients.

Labor humanitària a Gàmbia

Una faceta destacada del Dr. Boluda és la seva labor humanitària. A través de l’ONG Cultivant Vida, s’ha desplaçat a Gàmbia en diverses ocasions per a contribuir a millorar la qualitat de vida de molts pacients aportant la seva experiència com a traumatòleg i cirurgià. Els seus coneixements en medicina regenerativa han servit per a trobar solucions a diferents patologies de persones que sovint pateixen cremades a conseqüència de la seva cultura de cuinar en el sòl. Un altre dels treballs que desenvolupa en aquest país africà és el tractament de fractures mal consolidades en extremitats superiors i inferiors, tant en nens com en adults.

"És reconfortant poder ajudar a aquestes persones perquè tinguin l'oportunitat de viure en un món millor"

Aquestes experiències són emocionants per als qui, com el Dr. Boluda, dediquen una part del seu temps a una labor solidària perquè serveixen per a relativitzar moltes de les coses que donem per descomptades en el món desenvolupat.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h