Medicina General

La Medicina General a la Clínica del Dr. Boluda representa un pilar fonamental de la nostra atenció mèdica integral.

 Dr. Jordi Boluda

"Un tracte personalitzat i professional, amb un compromís inquebrantable amb la qualitat, són les peçes fonamentals per proporcionar una atenció de qualitat i propera."

Prevenim, detectem, tractem i donem seguiment al teu benestar.

Aquest enfoc ens permet prendre decisions sobre derivacions a especialistes quan sigui necessari, amb lúnic fí de millorar la teva qualitat de vida.

A la nostra clínica, oferim una varietat de serveis dins de la Medicina General

Avaluacions Mèdiques Personalitzades

Realitzem reconeixements mèdics adaptats segons l’edat, antecedents personals i familiars, considerant el nivell de risc individual de cada pacient.

Prevenció Activa

Promovem la prevenció de malalties a través de campanyes de vacunació i proporcionem informació valuosa, incloent consells sobre hàbits saludables, normes d’higiene i pautes per a una alimentació equilibrada

Control i Seguiment de Malalties Cròniques

Ens especialitzem en el control i seguiment de malalties cròniques, assegurant un maneig integral i efectiu

Controls Periòdics

Realitzem controls regulars de paràmetres clau, com ara glucosa, tensió arterial, colesterol, entre d’altres, especialment en persones amb factors de risc. Això ens permet prevenir les possibles conseqüències associades a aquestes malalties.

A la Clínica del Dr. Boluda, el nostre equip mèdic s'esforça per oferir una atenció de qualitat, centrada en el pacient i dissenyada per mantenir i millorar la salut general de qui confia en nosaltres.

Programa la teva consulta i descobreix com podem contribuir al teu benestar integral!

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Dr. Josep Sobrino

Llicenciat per la Universitat Autonoma de Barcelona, especialista en Medicina Familiar i Comunitària, post grau amb medicina clínica preventiva i expert en malalties de transmissió sexual en homes.

Durant els darrers anys ha exercit com a metge d’Atenció Primària de la zona del Vallès Occidental i Oriental. Ha participat en diversos projectes de recerca amb l’Hospital Clínic i l’Agencia Catalana de Salut Pública, així com en congressos, assaigs clínics, etc.

Ha publicat diversos articles en revistes especialitzades.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.