Factors de creixement (PRP)

Els factors de creixement són les proteïnes que regulen el creixement cel·lular. El plasma ric en factors de creixement (PRP) és una teràpia que ajuda a la regeneració de teixits musculars.

La proteïna s’extreu de les plaquetes de la sang del propi pacient, per la qual cosa no produeix reaccions al·lèrgiques.

També conegut com plasma ric en plaquetes, el PRP escurça els temps de recuperació de múltiples intervencions quirúrgiques i lesions musculars, osteoarticulars i de tendons.

El gran avantatge dels factors de creixement és que consisteix en una intervenció no invasiva que es realitza mitjançant infiltració.

Com no és necessari obrir ni suturar al pacient, el tractament no necessita ingrés hospitalari.

El plasma ric en plaquetes estimula el procés natural de regeneració de l’organisme. Gràcies a aquesta característica, redueix el temps necessari per a la cicatrització de ferides i millora la consolidació dels ossos després d’una fractura.

“El plasma ric en plaquetes estimula el procés natural de regeneració de l'organisme. Redueix el temps necessari per a la cicatrització de ferides i millora la consolidació dels ossos després d'una fractura.”

 Dr. Jordi Boluda

Quan està aconsellat el tractament amb factors de creixement?

Els factors de creixement són cada vegada més utilitzats en l’àmbit de la cirurgia ortopèdica per a accelerar la reparació dels teixits.

Les infiltracions de factors de creixement s’apliquen localment en la zona danyada. S’utilitza especialment per a millorar lesions cròniques, però també després d’intervencions quirúrgiques de lligaments, tendons, cartílags o músculs. També s’empra per a ajudar a la regeneració òssia i per a aconseguir un millor ancoratge del cartílag de les articulacions.

Mitjançant el tractament amb factors de creixement es millora la qualitat de vida de pacients amb artrosis o amb diverses patologies de genoll, espatlla, maluc, colze o turmell.

A més, retarda el moment de la intervenció per a col·locar una pròtesi, ja que redueix la inflamació i el dolor.

“El plasma ric en plaquetes estimula el procés natural de regeneració de l'organisme. Redueix el temps necessari per a la cicatrització de ferides i millora la consolidació dels ossos després d'una fractura.”

 Dr. Jordi Boluda

Aquest tractament s’empra sovint en esportistes, però també s’aplica amb èxit en tota mena de pacients amb problemes com:

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h