Microcirurgia de columna per a pròtesi de disc

La microcirurgia de pròtesi de disc intervertebral consisteix en una intervenció quirúrgica mitjançant la qual se substitueix el disc per un segment artificial que permet mantenir la mobilitat entre dues vèrtebres.

Aquesta intervenció sol practicar-se en pacients que pateixen degeneració o inestabilitat en el disc intervertebral.

Amb la pròtesi de disc es recupera la mobilitat de la columna fins i tot en casos de degeneració severa. Els pacients poden tornar a fer vida normal i, fins i tot, practicar esport

"Aquesta cirurgia precisa tan sols de dos dies d'ingrés hospitalari. Al cap de 48 hores, el pacient pot marxar pel seu propi peu."

 Dr. Jordi Boluda

En què consisteix la pròtesi de disc?

La pròtesi de disc s’introdueix en l’espai del qual prèviament s’ha extret el disc intervertebral danyat. El disc artificial està dissenyat per a funcionar exactament igual que una articulació natural. Per tant, el pacient intervingut pot realitzar moviments de rotació, extensió i flexió.

La microcirurgia de columna per a pròtesi de disc requereix quiròfan i anestèsia general, però és mínimament invasiva. La inserció del nou disc es realitza a través d'una petita incisió. Una vegada s'extreu el disc afectat, s'insereix la pròtesi i es fixa en el seu lloc.

Els avantatges d’aquesta tècnica són importants. 

 – En primer lloc, la incisió es practica en l’abdomen, amb el que s’evita qualsevol interferència amb músculs, estructures òssies i nervis de l’esquena. 

– En segon lloc, l’accés a la columna vertebral és molt millor, per la qual cosa es poden inserir discos o caixes intersomàtiques de major superfície que les que s’introdueixen des de l’esquena.

 

Aquesta cirurgia precisa tan sols de dos dies d’ingrés hospitalari. Al cap de 48 hores, el pacient pot marxar pel seu propi peu. Les cures postoperatòries consisteixen en una faixa lumbar durant dues setmanes i uns dos mesos de baixa i repòs relatiu.

La intervenció de pròtesi de disc mitjançant microcirurgia està indicada en lumbàlgies cròniques que no responen al tractament i en col·lapses discals dolor ciàtic.


La millora dels símptomes s’aprecia a les 24 hores d’haver col·locat la pròtesi de disc.

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h