Lipocell

El gran potencial regeneratiu dels tractaments amb cèl·lules mare té un dels seus principals camps d’aplicació en patologies com l’artrosi.

La tècnica que empra Lipocell augmenta la capacitat regenerativa de l'organisme i accelera la renovació de les cèl·lules deteriorades

Atès que les cèl·lules mare s’obtenen del propi pacient, no existeix risc de rebuig o d’al·lèrgies. A més, el risc de complicacions i infeccions és mínim.

"Gràcies a la seva elevada capacitat regenerativa, està especialment indicat en casos molt avançats d'artrosis de genoll, especialment en pacients que no poden o no desitgen sotmetre's a una intervenció per a col·locar una pròtesi."

 Dr. Jordi Boluda

En què consisteix el tractament amb Lipocell?

Lipocell és una de les més avançades tecnologies en medicina regenerativa amb cèl·lules mare. Partint de les cèl·lules adiposes del propi pacient, és a dir, del greix, s’accelera la curació de cicatrius i la regeneració natural dels teixits.

El teixit adipós és un dels més rics en cèl·lules mare mesenquimals o cèl·lules mare adultes. Aquestes cèl·lules tenen importants avantatges, com la seva capacitat per a reproduir-se i per a regular el sistema immune de l’organisme. A més, responen a molècules essencials per a la cicatrització, com els factors de creixement i les citocines.

Un dels principals avantatges de Lipocell enfront d'altres tècniques és que la seva innovadora tecnologia utilitza el teixit gras del propi pacient i extreus les cèl·lules mare mesenquimals amb una mínima manipulació.

Mitjançant una petita liposucció, s’obté teixit adipós subcutani del propi pacient, generalment de l’abdomen. Després del procediment tècnic en laboratori, s’obtenen les cèl·lules mare mesenquimals que, posteriorment, s’infiltren en l’àrea que es tractarà.

Quan està indicat el tractament amb Lipocell?

Aquest procediment preserva les propietats bioquímiques cel·lulars, la qual cosa garanteix la seva aplicació reeixida en múltiples camps terapèutics de la medicina regenerativa.

El tractament amb Lipocell és un procediment intraoperatori, però senzill, efectiu i segur, que es realitza amb anestèsia general o sedació.

Aquesta tecnologia és molt adequada per al tractament de patologies en les quals es requereix promoure la regeneració de teixits. En el camp de la traumatologia s’empra amb grans resultats en casos com:

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h