Chondrofiller

Chondrofiller és una tècnica que consisteix en la infiltració de col·lagen reabsorbible que afavoreix la regeneració del cartílag en articulacions com a genoll, turmell i espatlla.

El cartílag és el teixit que recobreix els buits de les articulacions i que evita la fricció entre les estructures òssies. Està format per una densa malla de col·lagen, però té molt poca capacitat de regeneració. La matriu de col·lagen Chondrofiller forma una capa que protegeix la zona danyada i afavoreix el creixement de cèl·lules mare a l’interior del cartílag.

Les lesions condrals (de cartílag) en articulacions que suporten molta càrrega, com els genolls o els turmells, produeixen dolor i minven la funcionalitat de l'articulació, la qual cosa influeix negativament en la qualitat de vida del pacient.

L’aplicació de col·lagen líquid mitjançant la tècnica Chondrofiller ajuda a la regeneració de fissures i porus del cartílag i en problemes menors d’osteoartritis.

"La matriu de col·lagen Chondrofiller forma una capa que protegeix la zona danyada i afavoreix el creixement de cèl·lules mare a l'interior del cartílag."

 Dr. Jordi Boluda

Quins avantatges té Chondrolfiller?

Chondrofiller és molt eficaç per a tractar defectes articulars provocats per un traumatisme o per degeneració, ja que estimula la regeneració del cartílag en un breu espai de temps.

Consisteix en una solució de col·lagen tipus I, el més abundant en el cos, que mitjançant una avançada tècnica, es processa i es prepara per a la seva aplicació en el pacient.

Una vegada injectat, es transforma en un gel que dóna lloc a un implant estable en pocs minuts. La seva consistència permet emplenar per complet l’àrea danyada i accelerar la regeneració de la superfície.

En quins casos està indicada la tècnica Chondrofiller?

Aquesta tècnica ofereix importants avantatges per a la reparació de cartílags deteriorats i tan sols és necessària una aplicació. S’injecta durant o després d’una artroscòpia i farcida per complet el cartílag adaptant-se a la perfecció a les zones on tractades. La recuperació i la tornada a l’activitat quotidiana és molt ràpida.

Les seves aplicacions més freqüents són:

La tècnica Chondrofiller està especialment indicada per a emplenar àrees cartilaginoses danyades de fins a tres centímetres. S’empra en quiròfan, després d’una artroscòpia o d’una cirurgia oberta de genoll, turmell o espatlla

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h