Cirurgia artroscòpica general

Permet operar articulacions a través de petites incisions per les quals s’introdueix una càmera, denominada artroscopi, i l’instrumental específic per a la intervenció.

La cirurgia artroscòpica és un dels grans avanços de la medicina.

Aquesta tècnica quirúrgica mínimament invasiva evita molts dels riscos i complicacions de la cirurgia oberta i, a més, aconsegueix excel·lents resultats amb un temps de recuperació molt de menor.

"Gràcies als seus beneficis, moltes intervencions d'articulacions es realitzen gairebé exclusivament per artroscòpia. ​"

 Dr. Jordi Boluda

En quins casos es pot emprar la cirurgia artroscòpica?

Encara que s’utilitza principalment en el genoll i l’espatlla, la cirurgia artroscòpica està indicada per al tractament de patologies articulars de maluc, colze, turmell o nina.

En el genoll se sol utilitzar per a solucionar els trencaments de menisc i en les operacions de lligament creuat anterior. En l’espatlla, s’empra quan cal suturar tendons trencats, en laxitud articular, tendinitis calcificant i en casos de luxacions repetitives.

En el colze s’utilitza per a evitar bloquejos de l’articulació. Les lesions de cartílag del turmell, així com moltes lesions de nina, també són bones candidates per a aquesta mena d’intervenció.

Els avantatges d’aquesta tècnica mínimament invasiva són:

Com és una intervenció amb artroscòpia?

En l’artroscòpia es practiquen un parell de petites incisions, per la qual cosa sol ser suficient emprar anestèsia intraraquídia.

És una tècnica ambulatòria que, per tant, no requereix hospitalització. En una hora i mitja o dues hores, la intervenció ha acabat. S’utilitza un embenat compressiu suau amb el qual el pacient pot marxar a casa.
La rehabilitació sol ser ràpida, ja que en permetre el moviment des del principi, es redueix la inflamació i el dolor.

La majoria de pacients observen una gran millora en el dolor i en la mobilitat. A més, en les zones exposades del cos el resultat estètic de la intervenció és molt millor.

Una de les incisions serveix per a introduir la càmera i l'altra, per a l'instrumental. El cirurgià controla tot el procés a través d'un monitor connectat a la càmera i pot visualitzar l'articulació molt millor que en una cirurgia oberta.

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h