Medicina regenerativa en general

La medicina regenerativa incorpora la investigació sobre auto curació, on el fa servir els seus propis sistemes, de vegades amb ajuda de material biològic, per recrear cèl·lules i reconstruir teixits i òrgans.

Àcid Hialurònic

L’àcid hialurònic és una substància natural que es troba en nombrosos teixits del cos humà.

Per la seva capacitat d’atreure i retenir aigua, les aplicacions de l’àcid hialurònic en traumatologia són molt beneficioses per als pacients

Factors de creixement (PRP)

Els factors de creixement són les proteïnes que regulen el creixement cel·lular. El plasma ric en factors de creixement (PRP) és una teràpia que ajuda a la regeneració de teixits musculars

Teràpia amb monòcits

Els monòcits són cèl·lules de la sang que contribueixen al desenvolupament, reparació i equilibri dels teixits.

Lipocell

La tècnica que empra Lipocell augmenta la capacitat regenerativa de l’organisme i accelera la renovació de les cèl·lules deteriorades.

Chondrofiller

Chondrofiller és una tècnica que consisteix en la infiltració de col·lagen reabsorbible que afavoreix la regeneració del cartílag en articulacions com a genoll, turmell i espatlla.

Orthokine

Els tractaments de medicina regenerativa a partir de cèl·lules mare del propi pacient són els més innovadors i els que millors resultats aconsegueixen amb una mínima intervenció.
Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h