Endoscopia Biportal

Innovació en Cirurgia de Columna a la Clínica del Dr. Boluda. 

L'Endoscòpia Biportal és una tècnica quirúrgica mínimament invasiva que revolutiona la manera com abordem els problemes de la columna vertebral.

L’Endoscòpia Biportal implica l’ús d’un endoscopi amb dos portals o obertures, permetent als nostres cirurgians realitzar procediments amb incisions més petites. Això proporciona una visió detallada i directa de la columna vertebral, facilitant la precisió i reduint la incomoditat postoperatoria pels nostres pacients.

"L'Endoscòpia Biportal és la cirurgia menys invasiva actualment, i alhora més efectiva per al tractament de hèrnies i estenosi de canal"

 Dr. Jordi Boluda

Avantatges de l'endoscòpia biportal de columna sobre altres procediments

Major camp de visió

Amb dos portals d’accés, el cirurgià pot tenir un camp de visió més ampli i una visualització millor de les estructures anatòmiques de la columna vertebral.

Major llibertat de moviment

La utilització de dos ports permet una major llibertat de moviment de l’endoscopi i dels instruments quirúrgics, cosa que facilita la realització de procediments complexos incloent estenosi de canal.

Menor risc de lesió nerviosa

La utilització de dos portals d’accés permet una millor visualització de les estructures nervioses, cosa que redueix el risc de lesions nervioses durant el procediment.

Major precisió

La utilització de dos portals permet una major precisió en la col·locació dels instruments quirúrgics, cosa que redueix el risc de complicacions.

Menors despeses quirúrgiques

Recuperació més ràpida i menor estada hospitalària.

Menor dolor postoperatori

Al ser una tècnica quirúrgica mínimament invasiva es disminueix de forma directe els les molèsties post-operatories.

Procediment quirúrgic de cirurgia espinal endoscòpica biportal

1. Preparació

Durant la fase inicial de preparació, es fa el marcatge precís de la pell per guiar el procés. Tot seguit, es realitza una incisió cutània, creant el portal de treball essencial per a la intervenció. La utilització de cànules de dilatació facilita l’accés i la preparació de l’àrea d’intervenció. Es procedeix al despreniment muscular i, si cal, es fa una segona incisió per utilitzar cànules addicionals. La clau d‟aquesta etapa és la col·locació meticulosa de la cambra d‟endoscòpia, que proporciona una visió detallada i directa de la zona d‟interès.

2. Aplicació

En aquesta fase crucial, es realitza el fresat precís de l’os seguit del tall i la coagulació de l’os restant necessari per accedir a la zona de l’hèrnia. En cas de ser requerit, es duu a terme un treball addicional a l’os per garantir un accés òptim i abordar condicions específiques de la columna vertebral. A continuació, s’executa la resecció del lligament groc, l’ablació de lligaments i l’obertura de l’anell, dissenyats per facilitar la visualització i l’accés controlat a la zona de l’hèrnia. La resecció precisa de l’hèrnia alleuja la pressió sobre les estructures nervioses, i en situacions específiques, es fa la inserció d’una caixa per proporcionar suport estructural.

3. Finalització

Finalment, si cal per a la fusió, es duu a terme la fixació de cargols utilitzant la tècnica mínimament invasiva, assegurant una estabilitat òptima. 

Aquest enfocament detallat mostra la precisió i l’eficàcia a cada etapa del procediment d’Endoscòpia Biportal a Cirurgia de Columna.

Per reservar consulta pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.
Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h