Àcid Hialurònic

L’àcid hialurònic és una substància natural que es troba en nombrosos teixits del cos humà, com la pell, el líquid sinovial, els cartílags o els ulls, entre altres.

El líquid sinovial o líquid articular es troba en les articulacions i la seva funció és esmorteir i reduir la fricció durant el moviment.

Quan el pacient ha perdut la qualitat o quantitat de líquid sinovial necessari per a un bon funcionament de les articulacions, pateix inflamació i dolor agut.

En traumatologia, les infiltracions d’àcid hialurònic en articulacions com a genolls, turmells i espatlles augmenten la quantitat i la viscositat del líquid sinovial.

Per la seva capacitat d’atreure i retenir aigua, les aplicacions de l’àcid hialurònic en traumatologia són molt beneficioses per als pacients. Aquesta substància actua com a lubrificant i amortidor, per la qual cosa ajuda a les articulacions a realitzar la seva funció amb menys esforç reduint la inflamació i el dolor. Gràcies a això, les persones tractades amb aquesta tècnica millorar la seva capacitat funcional.

Com és l'àcid hialurònic emprat en traumatologia?

En la nostra clínica utilitzem àcid hialurònic reticulat, que és més dens. Amb una sola infiltració, s’aconsegueix una millora del dolor i la inflamació que dura entre 6 i 9 mesos.

Apliquem monodosis en el genoll i en les articulacions més petites, com el turmell, l’espatlla i la mà. Depenent del diagnòstic de cada pacient, el podem aplicar solo o combinat amb Trigon Depot, un corticoesteroide sintètic amb el qual aconseguim un intens efecte antiinflamatori.

“Per la seva capacitat d'atreure i retenir aigua, les aplicacions de l'àcid hialurònic en traumatologia són molt beneficioses per als pacients”

 Dr. Jordi Boluda

En quins casos es realitzen tractaments amb àcid hialurònic?

L’àcid hialurònic està indicat per a millorar els símptomes de la osteoartritis lleu o moderada, entre ells la inflamació i el dolor de les articulacions.

A més d’emprar-se en les fases inicials de l’artrosi, també s’aplica després d’una artroscòpia per a minimitzar el dolor postoperatori i mantenir protegida l’articulació.

Com és una infiltració amb àcid hialurònic?

La infiltració amb àcid hialurònic és una intervenció senzilla que no requereix hospitalització. No és un tractament dolorós, encara que si el pacient el requereix pot aplicar-se anestèsia local.

Després de la infiltració, tan sols es necessita mantenir un repòs relatiu durant uns tres dies.

Per reservar consulta amb el Dr. Boluda pot trucar directament al telèfon 936 88 71 60 o bé reservar cita online.

Silvana
Llegir més
Profesional y cordial.
 Genera confianza en el paciente.
 Explica con paciencia. 
Muchas gracias por la atención.
Angeles G.
Llegir més
Un gran médico,muy recomendable, por su trato, información acerca enfermedad y explicaciones sobre el tratamiento.
Assumpció
Llegir més
Me opero el 1 de septiembre, después de quince días estoy muy contenta. Trato personal excelente, y el mejor en su especialidad.
Anónimo/a
Llegir més
El doctor Jordi Boluda, tiene una empatía con el paciente excelente, como subespecialidad de columna es mas que excelente, tengo 42 y decidió intervenirme de las articulaciones interapofisarias. Estoy muy contento y agradecido.
Ángel R. L.
Llegir més
Mucha profesionalidad eficacia. Honestidad y sensibilidad con el paciente. Nos a convencido con sus explicaciones.
Anónimo/a
Llegir més
Sin palabras!! Excelente, totalmente recomendable. me operó del hombro y me fue muy bien.
Antonia R. G.
Llegir més
Solo decir que me operó el día 4 de agosto y el día 6 ya me fui para mi casa.
 El Dr J.Boluda me a devuelto la alegría y las ganas de vivir y todo eso sin dolor desde el mismo día que salía de la clínica.

Anónimo/a
Llegir més
Excelente medico. Transmite mucha confianza. Me opero de una hernia fiscal. Mi vida ha cambiado completamente desde entonces.
Pere G. A.
Llegir més
Per la SS en van dir que tenía d'apendre a conviure amb el dolor. I surt-ho de la consulta esperançat de poder si no eliminar del tot, baixar la intensitat dels dolors.
Carlota L. P.
Llegir més
Gran médico y mejor persona. El centro es increíble así como la atención recibida tanto por la recepcionista como por el médico. ¡Gracias!
Anónimo/a
Llegir més
Despues de año y medio operada por el Doctor Boluda de una hernia discal, nueve meses puedo decir que mi vida a cambiado totalmente soy una persona diferente pero me encuentro genial,no he vuelto a tener ni un dolor.
Previous
Next

Opinions verificades per Google i Doctoralia.

Dr. Jordi
Boluda Mas

El Dr. Boluda es especialista en Cirugía Ortopédica y Traumatología y tiene la subespecialidad en columna y hombro. Licenciado en Medicina y Cirugía por la Universidad Central de Barcelona.

Reserva
Online

Dilluns – Dimecres i Divendres
9:00 h – 13:00 h / 15:30 h – 19:00 h

Dimarts i Dijous
8:00 h – 12:00 h / 17:00 h – 20:00 h